Leer voor de orthopedie: orthopedische schoenen

“Orthopedisch schoeisel moet maximale ondersteuning bieden. Daar moet de drager op kunnen vertrouwen. Maar jouw klanten willen ook figuurlijk stevig in hun schoenen staan. Een mooi design met kwaliteitsleer is hiervoor essentieel. Onze actuele leercollectie staat hiervoor garant.”

Gerard Maas

Specialistische aanpak voor jouw producten

Een specialistisch vak vraagt om een specialistische aanpak. Dankzij jarenlange ervaring weten we wat er in de orthopedie van schoenen gevraagd wordt, daarom bieden we een breed scala aan artikelen, bij uitstek geschikt voor orthopedische toepassingen. Uniek aan onze collectie is de mogelijkheid om verschillende artikelen met elkaar te combineren. De artikelen en kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat er eindeloos verrassende combinaties gemaakt kunnen worden, van ton sur ton tot contrasterend.

Niet alleen leveren we aan orthopedische schoenmakers over heel Europa, ook werken we nauw samen met vele internationale producenten van orthopedisch schoeisel. Vaak hebben zij onze volledige collectie op voorraad en kunnen ze ieder gewenst model uitleveren in leer van Maasleder.

leersoorten

De beste kwaliteit leer voor aangepaste schoenen

Jouw schoen moet de cliënt op de beste wijze ondersteunen. Tegelijkertijd wil je als orthopedische schoenmaker een schoen maken die er mooi uitziet. Maasleder is gespecialiseerd leerleverancier voor orthopedische maatschoenmakers (OST). Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat de maatnemer/technicus nodig heeft, om samen met de klant de juiste keuzes te maken. Het aanmeten en maken van orthopedische schoenen is immers een kostbare aangelegenheid en vraagt om een weloverwogen keuze voor het leer. Wij bieden een adviserende en ondersteunende rol in dit proces zodat jij het beste eindproduct aan jouw patiënt kunt bieden.

Dé leerspecialist voor moderne orthopedische schoenen

 

Bestel kwaliteitsleer voor orthopedische dames-, heren-, en kinderschoenen in onze webshop. Heb je vragen? We adviseren je graag!

Neem contact op

Hippe orthopedische sneakers, sandalen en andere medische schoenen voor dames, heren en kinderen

Vroeger was een orthopedische schoen een puur functioneel hulpmiddel, waardoor er esthetisch gezien weinig mogelijkheden waren. Door onze collectie kan een orthopedische schoen worden vervaardigd die past bij de persoonlijk wensen van de cliënt. Dit vergroot de kans op consistent dragen en daarmee de effectiviteit van het medisch hulpmiddel.

MDR

Na een implementatieperiode van vier jaar is op 26 mei 2021 de Europese verordening (EU) 2017/745 Medical Devices Regulation (MDR) definitief van kracht gegaan. Deze verordening heeft gevolgen voor fabrikanten van medische hulpmiddelen en orthopedisch schoentechnische bedrijven, doordat ze aan strengere veiligheids- en kwaliteitseisen zullen moeten voldoen.

Maasleder ontzorgt je volledig op het gebied van lederinkoop. Lees er meer over op onze keurmerken- en certificeringenpagina.

MDR-keurmerk

 

x

Nog geen account?

Account aanvragen